Gastenboek

In dit gastenboek kan je je feedback op de site kwijt. Als je een algemene vraag hebt waar andere hobbyisten ook antwoord op zouden kunnen geven, post deze dan op het prikbord.

Ik hoop dat het niet nodig is, maar voor de zekerheid toch een paar beknopte regels:

  • Kritiek op mij of de website is uiteraard toegestaan, maar wel als ik er iets aan heb. Een loze scheldpartij ga ik niet serieus nemen, maar mocht je een foutje vinden, deel dit dan gerust.
  • Reclame maken is niet toegestaan. De enige commerciële advertenties die ik op deze site toesta zijn de automatisch geplaatste reclames vanuit Jouwweb, anders zou ik namelijk zelf geld moeten betalen om ze weg te halen. Wil je je eigen site promoten, neem dan contact met me op zodat ik je op de linkpagina kan zetten.

Reactie plaatsen

Reacties

MJ vd Meer
2 maanden geleden

Hele leuke site, ik mis echter bij de diesellocomotieven de 2600 serie (Beel), de 2900 serie (overgenomen van de staatsmijnen enen een paar enkel serie locs als de 2500 en de 2800 (Nautilus).
Bij de treinstellen de SM90 (Railhopper).
Verder erg overzichtelijke site, compliment!

Ruud Bos
3 maanden geleden

Leuke site, lekker luchtig geschreven. Een pleziertje om doorheen te browsen.

Allert Bosman
7 maanden geleden

Wat een mooie fotos op dezee web site vooral van de locomootieven

TsA
9 maanden geleden

een mooi opgezette site .

Dominik
10 maanden geleden

Erg interessante site! Veel geleerd, ook over veel locs waarvan ik eigenlijk niks van wist!
Ga zo door!

Marcel Palmen
3 jaar geleden

Beste treinfanaten,
Als vertaler, vertaal ik regelmatig teksten over treinbeïnvloedingssystemen (ERTMS/ETCS...). Daar is vrij veel over te vinden op internet. Nu zoek ik ook gedetailleerde informatie over de techniek in de trein zelf, (remsystemen, ophanging, draaistellen, hydraulische circuits etc.). Kan iemand mij naslagwerken aanbevelen of handige sites? Vraag 2: Heeft iemand een tip waar ik vertalingen van spoor-/treinterminologie in de combinatie Frans-Nederlands kan vinden?
Dank voor jullie tips,
Marcel Palmen

Twan (webmaster)
4 jaar geleden

Beste Cor,

Over het algemeen weet ik niet zo bijster veel over Duits materieel, maar het is altijd het proberen waard. U kunt de tekening sturen naar treinfanaat@hotmail.nl

Groeten, Twan

Cor Gout
4 jaar geleden

Ik heb een vraag over een in Duitsland rijdende locomotief, jaren 20/30 die in ieder geval van Berlijn naar Potsdam reed. Na uw reactie kan ik u een tekening van de loc naar uw mail-adres sturen met daarbij de vragen die ik heb. alvast dank!

Bennie Veldhuis
4 jaar geleden

Heb deze site net ontdekt, ben al jaren een trein liefhebber.
Ik ben ook bezig met TRAINZ sim. om trajecten te maken. En deze site heeft mij veel geholpen w.b.t. het materieel.
Je krijgt van mij een 10.

Twan (webmaster)
4 jaar geleden

Beste Jan,

Treinfanaat is gemaakt met websitemaker Jouwweb en sinds een paar jaar plaatsen zij zelf reclames op de websites van gebruikers. Helemaal eens ben ik het er niet mee, maar aangezien Treinfanaat voor mij puur een hobbyproject is ga ik geen extra geld uitgeven om de reclames weg te halen. Zolang het bij een bannertje onderaan de pagina blijft neem ik het maar voor lief.

Groeten, Twan

Jan jansen
4 jaar geleden

Die reclames... wat is het nou, trein of muntjes?

Apdel
5 jaar geleden

Ik haat rnet niet arriva

Kut
6 jaar geleden

Wat een kut site mijn vriendin is gestorven door een trein

Twan (webmaster)
7 jaar geleden

Hoi Jacob,

Als ik er eens eentje zie, zal ik zeker een foto maken en die hier plaatsen. Door mijn opleiding heb ik weinig tijd om echt op pad te gaan, maar er zullen heus nog wel foto's van verschijnen hier op Treinfanaat!

Groeten, Twan

jacob
7 jaar geleden

Hallo, komt er ook nog wat van de nieuwe flirt??? groet van Jacob

Teun Jacobs
7 jaar geleden

Hallo allemaal, sinds kort ben ik een enorme treinfanaat geworden. Nu dacht ik hier meer mensen met deze interesse te vinden, ik vind het namelijk ook geweldig om door deze site heen te scrollen. Ik ga deze site vaker in de gaten houden en door met het spotten van nieuwe treinen om aan mijn foto collectie toe te voegen. Gr. Teun

robin
7 jaar geleden

hoi twan ik hoop dat je dit bericht leest ,want het is al weer een aardige tijd geleden dat ik op je ssite geweest ben. daarom dacht ik bezoek de site eens. ik heb de afgelopen zomervakantie naar treinen gekeken en ben zelfs in de NIEUWE FLIRT3 geweest als 3 van nl .wat bet bijzonder is. ik zal binnen kort via de mail fotos sturen. mischien dat jij ook al wat fotos kan maken ,want ze zijn bet mooi ze staan bij nedtrain te maastricht bij de noorderbrug het is de vervanging van de mat64. ik hoop je snel te spreken,

groetjes,
Robin

Peter
7 jaar geleden

De HTM 57 op je site is ook gewoon een HTM tram, met de bijnaam "Gele tram" . Immers kwam ook in Leiden, en daar had je ook de "Blauwe tram".

Kijk ook eens op: www.spoorforum.nl

Jasper
7 jaar geleden

Voor bij duits materieel;

de SSN in rotterdam heeft ook een baureihe 23 (wordt momenteel gereviseerd en is dus niet in elkaar) en ook de enige baureihe 65 die bestaat, misschien leuk voor een toevoeging op uw site.

voor de rest is deze website heel mooi en er staat veel goede info op.

mvg, -Jasper

opderails
8 jaar geleden

beste Twan.
mijn complimenten over deze website .
kijk ook even op mijn website www.opderails.jouwweb.nl

Opderails/Cyril

Jeroen d VrieS
8 jaar geleden

Hee Tvvan,

leuke site ga er mee door! ik kijk al een teidje rond op je site en ik vermak me enorm.

Jeroen

Robbie
8 jaar geleden

Mooie site.

Succes!

Twan (webmaster)
9 jaar geleden

Beste Peter,

De lijnen 16 en 17 reden naar de 's Gravenweg en 22 naar de Avenue Concordia. Tussen 1945 en 1947 heeft 22 overigens ook naar de 's Gravenweg gereden. Lijn 16 is daarentegen in de oorlog een tijdje ingekort geweest tot de Oude Dijk, maar dat is maar een paar honderd meter geweest.


Groeten, Twan

Twan (webmaster)
9 jaar geleden

Beste Rick,

Samenwerken lijkt mij leuk! Ik zal de link plaatsen en als ik treintijden weet, zal ik deze toesturen.

Groeten, Twan

Peter Mokkenstorm
9 jaar geleden

Discussie met een goede vriend van mij: Waar was het eindpunt van lijn 16, ging naar Spangen toe, in Kralingen: Avenue Concordia of begin s'Gravenweg????

Hoor gaarne van u!!!!!!!!

Met vriendelijke groet,

Peter

Rick | Reiz. ver. Spoor 1b
9 jaar geleden

Beste Twan,
Je hebt een mooie site! Leuk om te zien hoe intensief en enthousiast je bezig bent. We hebben een vraagje: We willen graag met je samenwerken, hieronder verstaan we o.a. aanleveren van treintijden, linkruil. Ik wacht uw antwoord af.
Groeten,
Rick | Spoor 1
spoor1b.jouwweb.nl

René
9 jaar geleden

bezoek ook eens renebusfotos.jouwweb.nl

Quinn
9 jaar geleden

Leuke site, ik ben zelf ook bezig met een website over treinen!

g. van der Zwaag
9 jaar geleden

Fijn, die lijst met plaatsnaamafkortingen, maar helaas trof ik de afkorting voor Arnhem Zuid niet aan.

Alex
9 jaar geleden

hallo ik heb bij oma in de schuur 2 kopleeten bouwplaten gevonden van goederetrein bouwplaat heet het het is een paket van de ns nu is het mijn vraag is dat wat waard ? ze zien er bijde nog netjes uit en kan er niet veel vinden op google kan iemand mijn laten weten wat ik er het beste mee kan doen ? mijn email is a.r.us@hotmail.com daar kan ik ook de fotos vandaan zenden mvg Alex

Len van der Maar
9 jaar geleden

Mooie site!

Twan (webmaster)
9 jaar geleden

Hoi Robin,

In Limburg rijden de Plan V's inderdaad nog. Bij Maastricht Noord stoppen alleen treinen van Veolia, de treinen van NS razen keihard langs. Ik denk dat de Plan V die je daar zag op normale snelheid reed, maar omdat je ze meestal op een station ziet waar ze wel stoppen, zie je ze meestal stukken langzamer rijden en leek deze erg snel te gaan. Ik heb zelf ook niets vernomen over een opgevoerde Plan V, ik zou ook niet begrijpen waarom ze dat zouden doen, aangezien ze toch bijna verleden tijd zijn.

Groeten, Twan

robin
9 jaar geleden

he twan ik ben een tijdje al niet meer op je site geweest maar ik ben nog veel treinen tegen gekomen ik heb ook een dood normale oud stoptreintje gezien dat echt super snel ging het was een matje maar hij leek wel een intercity ik stond op station maastricht noord (het nieuwe station van maastricht) en die trein raaste door het station heen echt niet normaal hoe kan zo een oud stoptreintje met zo een snelheid gaan ik hoop dat jij er iets meer van af weet

Joep67
9 jaar geleden

Geachte Heer Twan oftewel Treinfanaat,

Ik mag U complimenteren met de fabuleuze website die u heeft ontworpen. De website is een manifestatie voor de treinwereld en voor alle treinliefhebbers op deze aardbol.

Met vriendelijke groet,

Dhr. Joep Nabben

treinfanaat314
9 jaar geleden

tjoek tjoek

Evelientje
10 jaar geleden

I like Trains

luuk
10 jaar geleden

ik hou van treinen

Maak jouw eigen website met JouwWeb